بُمرانی یکی از خاصترین بندهای موزیک ایران است که سالهاست مشغول به کارند و طرفداران زیادی دارند. بند بُمرانی با سرپرستی “بهزاد عمرانی” جزو اولین گروههای موسیقی ایرانی بود که در زمینهی موسیقی بلوز و کانتری و جز فعالیت داشتند و به همین خاطر خیلی زود، اسمشان سر زبانها افتاد. در این مطلب آخرین موزیک ویدئو گروه بمرانی با نام ” از پیشم نرو ” را با هم دانلود میکنیم و میبینیم.
تماشا و دانلود موزیک ویدئوی ” از پیشم نرو ” از گروه بمرانی
معرفی گروه ” بُمرانی ” …

” بهزاد عمرانی ” که نام ” بُمرانی ” هم از اسم او گرفته شده با همکاری حمیدرضا بهزادیان، بند بمرانی را تشکیل دادند. کمی بعد مانی مزکی (نوازنده هارمونیکا) و جهانیار قربانی (نوازنده گیتار الکتریک) به این گروه اضافه شده و تیم بمرانی را تکمیل کردند. اعضای فعلی این گروه عبارتند از
- بهزاد عمرانی – خواننده، گیتار ریتم
- مانی مزکی – سازدهنی، ترومبون، یوفونیوم، سوزافون
- جهانیار قربانی – گیتار الکتریک، کورنت، ماندولین، یوکولهله
- آرش عمرانی – پیانو، کیبورد، آکاردئون
- کیارش عمرانی – گیتار بیس، کنترباس، بانجو، گیتار کلاسیک
- سالار اصغری – درامز
اولین آلبوم گروه بمرانی به نام ” آسمان زرد خورشید آبی”
اولین آلبوم این گروه با نام “آسمان زرد، خورشید آبی” در سال 1387 منتشر شد. بعد انتشار اولین آلبوم این گروه، خیلیها نتوانستند با (وکال) صدای خشدار بهزاد عمرانی ارتباط برقرار کنند و برای گوش مخاطب عام موسیقی که به تحریرهای خوانندههای پاپ عادت داشت، غیر قابل هذم بود. اما از طرف دیگر، بسیاری از به اصطلاح موزیک بازها و مخاطبان خاصتر موسییقی حضور همچین پدیدهای با این صدا و این سبک و سیاق رو اتفاق خوش یمنی قلمداد میکردند. آلبوم “آسمان زرد، خورشید آبی” شامل 10 سینگل ترک با نامهای ” پیادهروی، عابر، همه کاره، جادهی بی انتها، تیک تاک بدم میاد خوشم میاد، هفت شهر، ریاضی، شهر، این بود آخرش ” میشد.

گروه بمرانی بعد از انتشار اولین آلبوم خودشان به دنبال اجرای کنسرت بودند، اما به خاطر سبک خاص و کم شنوندهای که داشتند، امکان اجرای کنسرت فراهم نبود. از همین جهت بمرانی با گروههای تئاتری همکاریهای متعددی داشتند و از این طریق توانستند هم توانایی خودشان در اجرای زنده را محک بزنند و هم طرفداران موسیقی خودشان را گسترش دهنند. یکی از معروفترین این اجراها، نمایش “صد سال پیش از تنهایی ما ” با بازی سیامک صفریی بود که به کارگردانی سجاد افشاریان به روی صحنه رفت. علاوه بر آن اجراهای متعدد در کافههای پایتخت نیز کمک زیادی به معرفی این گروه و سبک موسیقیشان داشت.
دومین آلبوم گروه بمرانی با نام ” جورابهای لخت “
دو سال بعد، دومین آلبوم رسمی بمرانی با نام ” جورابهای لخت” منتشر شد و این بار بر خلاف آلبوم اولشان با اقبال خوبی مواجه شدند. بمرانی پر کار طی این دو سال توانسته بود، مخاطبان بیشتری را داشته باشد و با گروه کاملتر و آهنگهای پختتهتری فعالیت خود را ادامه دهد. آلبوم جورابهای لخت ، شامل 12 ترک بود. صبحانهی معمولی ، شاید میترسم ، آهنگی برای جنگ واقعی ، جوزی ، کهکشان عشق ، هنوز همونم ، رامبلینگ ، شکاف ، ماندولین بی سیم ، چیپ آبی ، روزهای خوب کودکی و دو رشته، ترکهای این آلبوم بودند.

سومین آلبوم گروه بمرانی با نام ” اتوبوس قرمز “
سومین آلبوم بمرانی با نام ” اتوبوس قرمز” در سال 1392 منتشر شد. این آلبوم اولین فعالیت مجاز گروه بمرانی بود که توانست از ادارهی فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز انتشار را کسب کند. روی جلد این آلبوم نوشته شده، موسیقی برای 3 سال تا 300 سال. این آلبوم نیز رگههای بلوز و کانتری که سبک و سیاق بُمرانی را تشکیل داده است به همراه داشت. آلبوم “اتوبوس قرمز” البته به خاطر پخش نه چندان قدرتمند خود، کمتر شنیده شد. این آلبوم شامل 7 سینگل ترک با نامهای دریا بازی، بارک بازی، خانه بازی ، ماشین بازی، سه چرخه بازی، دوودو اسکاچی و اتوبوس قرمز بود.

چهارمین آلبوم بُمرانی با نام ” مخرج مشترک “
چهارمین آلبوم این گروه با نام ” مخرج مشترک” در فاصلهی کمتر از یک سال ضبط و منتشر شد. این آلبوم برخلاف آلبوم قبلی برای مخاطب بزرگسال ساخته شد، سبک آلبوم تلفیقی از موسیقی راک، کانتری و بالکان بود و بمرانی از گروههای موسیقی خارجی برای ساخت این آلبوم الهام گرفته بود.مخرج مشترک در نهم خرداد ۹۴ در خانه وارطان و با استقبال هوادارن گروه رونمایی شد و چندی بعد نیز در شیراز و در خانه زینتالملوک نیز مراسم معارفه و رونمایی از آلبوم برگزار شد. بمرانی مراسم مشابهی نیز در اصفهان و رشت برپا کرد و تور کنسرت این آلبوم در شهرهای مختلف اجرا شد.این آلبوم ( مخرج مشترک) شامل 11 ترک با نامهای کی چراغ رو خاموش میکنه، خورشید دزد، غصه خورک، ایشالله، پیادهروی، گلپونه و چای، سیرک، جبر و احتمال، بندر تهران، پطروس فداکار، چرا میری منتشر شد.

پنجمین آلبوم گروه بمرانی با نام ” گذشتن و رفتن پیوسته ”
کار ضبط آلبوم بعدی بُمرانی در سال ۱۳۹۴ شروع شد و این آلبوم با نام گذشتن و رفتن پیوسته در سال ۹۵ منتشر شد. در این بین آبتین یغماییان، درامر گروه، از بمرانی جدا شد. به این ترتیب در ضبظ آهنگها بمرانی از درامر مهمان استفاده کرد. مراسم معرفی آلبوم در چارسو و به صورت آزاد برگزار شد و بمرانی در این مراسم چند قطعه از آلبوم را اجرا کرد. بهزاد عمرانی فضای این آلبوم را آرامتر از آلبومهای قبلی توصیف کرده که فضای آن به دلیل تأکید بر احساس تنهایی و فقدان عاشقانهتر شدهاست اما همان جنس نزدیک به کمدی و سبک نزدیک به موسیقی بالکان و جیپسی در أن حفظ شدهاست. این آلبوم توانست محبوبیت فراوانی را برای بمرانی به همراه داشته باشد. مخصوصا انتشار موزیک ویدئوی ترک گذشتن و رفتن پیوسته که در فضای مجازی دست به دست میچرخید و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

ششمین آلبوم گروه بمرانی با نام ” سیزده جهل “
بُمرانی در آلبوم ” سیزدهچهل ” آثار قدیمی موسیقی ایرانی در دهه چهل را بازخوانی کرده است. رونمایی آلبوم در خانه موزه بتهوون و در تاریخ ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ صورت گرفت که بُمرانی به اجرا نیز پرداخت. بمرانی به همراه رونمایی از آلبوم تیزر این رونمایی را نیز منتشر کرد. در کنار نسخه اصلی آلبوم به صورت سیدی، ۱۰۰ نوار کاست که به صورت محدود منتشر شده بودند نیز به فروش رفت. پس از تهران بمرانی در اصفهان و شیراز از آلبوم خود رونمایی کرد. بعد از انتشار آلبوم، بمرانی به تور کنسرت اروپا رفت. نام آلبوم “سیزد چهل ” اشارهای است به دهه چهل که ترانهها از آن دوره انتخاب شدهاند. آثار موسیقیدانان و خوانندگانی مانند همایون خرم، جمشید شیبانی، ضیا مختار پور، قوامی، ویگن و اونیک برای بازخوانی انتخاب شدند. با وجود اینکه بُمرانی از ملودی و ترانههای اصلی در کار خحود استفاده کردند اما تمهای موسیقی غربی و سازبندیهای جدید در آهنگها استفاده شده است.

هفتمین آلبوم گروه بمرانی با نام ” احتمالا قهرمانی در کار نیست “
بمرانی در حال حاضر مشغول تولید آلبوم دیگر خود با نام احتمالاً قهرمانی در کار نیست است که موزیک ویدئو از پیشم نرو نیز یکی از ترکهای همین آلبوم است.
نظرات کاربران